Chiptuning pas cu pas:

 1. Alegeti din filtru masina d-voastra : marca. model, an si motor dupa care apasati butonul “OFERTA”. Va aparea fereastra cu specificatiile de putere si cuplu originale & chiptuning. In continuare, in josul tabelului cu specificatiile, va trebui completat formularul cu TOATE informatiile despre masina necesare pt oferta de pret + bifata casuta “Acepta termenii si conditiile“. Apasati butonul “Trimite”, acesta va geneara un email cu toate aceste informatii catre noi. Deasemenea se poate atasa o poza sau lasa un mesaj in formular.
 2. In cel mai scurt timp o sa fiti contactat si veti primii oferta RS Chiptuning PRO.
 3. Starea masinii trebuie sa fie impecabila atat din punct de vedere tehnic precum si din punct de vedere estetic.
 4. Primul lucru, inainte de chiptuning se va face o diagnoza & analiza erori prezente / memorate, bineinteles daca exista.
 5. Masina va fi lasata de catre proprietar la sediul nostru bineinteles dupa ce vom raspunde / clarifica toate intrebarile. Proprietarul NU va participa / asista la procedura de Tuning! Orice problema gasita / eroare (DOAR pe motor & transmisie) va fi dicutata in prealabil si numai cu acordul proprietarului se va continua procedura, bineinteles daca este cazul.
 6. Test drive:  urmarire parametrii motor & transmisie.
 7. Citire SW ECU in functie de tipul calculatorului de motor prin OBD / BDM / BOOT mode.
 8. Modificare SW ECU : fiecare solutie sau tip de motor a fost testat in prealabil pe standul Dyno; parametrizarea ECU-ului d-voastra va fi identica cu cea folosita pe Dyno pt a avea parte de performanta maxima in conditii de maxima siguranta.
 9. Scriere SW ECU prin OBD / BDM / BOOT
 10. Test drive
 11. Test Dyno (optional extra cost – inainte & dupa)

FAQ – Intrebari frecvente 

FAQ (1)

EXPERIENCE THE POWER AND SHEER PLEASURE OF DRIVING!

 

Call Now Button
Open chat