Chiptuning pas cu pas:

  1. Alegeti din filtru masina d-voastra : marca. model, an si motor dupa care apasati butonul “View gains”. Va aparea fereastra cu specificatiile de putere si cuplu ,originale & dupa chiptuning.
  2. Lasati un mesaj pe WhatsApp sau Facebook si in cel mai scurt timp o sa fiti contactat si veti primii oferta RS Chiptuning PRO , sau sunati-ne direct.
  3. Starea masinii trebuie sa fie impecabila atat din punct de vedere tehnic precum si din punct de vedere estetic. Atentie la “Acepta termenii si conditiile“!
  4. Primul lucru, inainte de chiptuning se va face o diagnoza & analiza erori prezente / memorate, bineinteles daca exista.
  5. Masina va fi lasata de catre proprietar la sediul nostru bineinteles dupa ce vom raspunde / clarifica toate intrebarile. Proprietarul NU va participa / asista la procedura de Tuning! Orice problema gasita / eroare (DOAR pe motor & transmisie) va fi dicutata in prealabil si numai cu acordul proprietarului se va continua procedura, bineinteles daca este cazul.
  6. Test drive (& test Dyno daca se doreste) :  urmarire parametrii motor & transmisie.
  7. Citire SW ECU in functie de tipul calculatorului de motor prin OBD / BDM / BOOT mode.
  8. Modificare SW ECU : fiecare solutie pt fiecare tip de motor a fost dezvoltata & testata in prealabil si bineinteles in conditii reale intr-un test de drum + urmarire in timp; parametrizarea ECU-ului d-voastra va fi identica , pt a avea parte de performanta maxima in conditii de maxima siguranta.
  9. Scriere SW ECU prin OBD / BDM / BOOT
  10. Test drive (& test Dyno daca se doreste).

FAQ – Intrebari frecvente 

FAQ (1)

EXPERIENCE THE POWER AND SHEER PLEASURE OF DRIVING!

 

FAQ – Intrebari frecvente 

FAQ (1)

EXPERIENCE THE POWER AND SHEER PLEASURE OF DRIVING!

 

Call Now Button
Open chat