Chiptuning pas cu pas:

  1. Alegeti din filtru masina d-voastra : marca. model, an si motor dupa care apasati butonul “View gains”. Va aparea fereastra cu specificatiile de putere si cuplu ,originale & dupa chiptuning.
  2. Lasati un mesaj pe WhatsApp cu poza la talon / carte si ce serviciu doriti iar in cel mai scurt timp o sa fiti contactat si veti primii oferta RS Chiptuning PRO , sau sunati-ne direct.
  3. Starea masinii trebuie sa fie foarte buna atat din punct de vedere tehnic precum si din punct de vedere estetic. Atentie la “Acepta termenii si conditiile“!
  4. Primul lucru, inainte de chiptuning se va face o diagnoza completa & analiza in mers pentru a depista eventualele probleme si erori prezente / memorate.
  5. Masina va fi lasata de catre proprietar la sediul nostru bineinteles dupa ce vom raspunde / clarifica toate intrebarile. Proprietarul NU va participa / asista la procedura de Tuning in-house! Orice problema gasita / eroare (DOAR pe motor & transmisie) va fi discutata in prealabil , si numai cu acordul proprietarului in scris se va continua procedura, bineinteles daca este cazul.
  6. Citire SW ECU in functie de tipul calculatorului de motor prin OBD / SERVICE MODE / BDM / BOOT mode / EEPROM.
  7. Modificare SW ECU : fiecare solutie pentru fiecare tip de motor a fost dezvoltata & testata in prealabil si bineinteles in conditii reale intr-un test de drum + urmarire in timp; parametrizarea ECU-ului d-voastra va fi asemanatoare, in functie de versiunea sw , pt a avea parte de performanta maxima in conditii de maxima siguranta.
  8. Scriere SW ECU prin OBD / SERVICE MODE / BDM / BOOT mode / EEPROM.
  9. Test drive.

FAQ – Intrebari frecvente 

FAQ (1)

EXPERIENCE THE POWER AND SHEER PLEASURE OF DRIVING!

 

Call Now Button