RS Chiptuning PRO garantează un produs sigur și fiabil.

I. CHIPTUNING & servicii SOFTWARE

Toate solutiile au fost testate in prealabil fiind întotdeauna în limita de siguranță al nivelului de sarcina al motorului & restul de componente mecanice.

Se acorda standard:

 

  • Garantie strict asupra softului si este valabila timp de 10 de zile calendaristice in conditiile in care asupra acestuia nu intervine ulterior nici o alta entitate. Garantia noastra nu se refera la alte componente ale masinii la care noi nu intervenim. Noi lucram exclusiv asupra calculatorului de motor (ECU) astfel incat garantam functionarea acestuia dupa interventia noastra.
  • Se garanteaza stocarea  versiunii originale a software-ului descarcat de pe masina (in baza noastra de date).
  • Banii înapoi + software original pus inapoi pe masina in conditiile in care, in urma resoftarii, pe baza unor teste clare (log-uri, masuratori, etc), performantele specificate nu sunt intrunite , fara nici un fel de obligatie a proprietarului in termen de 10 zile calendaristice de la finalizararea chiptuning-ului ( atata timp cat alta entitate nu intervine asupra calculatorului (HW / SW) ).

Starea masinii trebuie sa fie impecabila atat din punct de vedere tehnic (motor, transmisie, sistem de franare si anvelope) cat si din punct de vedere estetic! Se acorda si se respecta conditiile de garantie prezentate masinilor care beneficiaza de intretinere corespunzatoare, prezinta carte service si reviziile la zi, precum si ITP valabil. Ca si conculzie, vizitati un Service Auto competent inainte sa veniti la noi pentru optimizare!

Daca in urma diagnozei initiale se gasesc erori critice / defecte majore chiptuning-ul va fi refuzat pana la remedierea lor!

Rezultatul optimizarii softului, fiind o crestere de putere si cuplu motor, are ca si consecinta un stres suplimentar asupra discului de ambreiaj (cutie manuala sau automata). Astfel, un mers preponderent sportiv, tractatul periodic sau alte operatiuni ce aduc automat stres pe cutia de viteza va avea ca rezultat uzura prematura a discurilor (discul de ambreiaj are durata de viata medie ~120.000km conform AutoBILD).
In acelasi timp, piese aflate la capat de viata sau defecte ascunse si nedetectate la diagnoza efectuata inainte de optmizarea softului, POT FI VIZIBILE o data cu instalarea noului soft (exemplu: rampa injectie obosita, sistem turbo, etc care dupa optimizare NU POATE SUSTINE NOUA CERINTA). Clientul va avea de ales intre pastrarea softului instalat si remedierea imediata a defectelor evidente sau sa renunte temporar la folosirea noului soft pana in momentul cand automobilul este reparat intr-un atelier service autorizat.

NU suntem responsabili pentru nici o componenta mecanica care cedeaza in timpul modificarilor sau ulterior, fiecare client trebuie sa fie constient de riscurile cresterii de putere, uzurii motorului sau transmisiei, mentenantei necorespunzatoare, km posibili dati inapoi modificati, slabiciunile de design ale fiecarui motor, etc. Clientul este raspunzator de modul cum exploateaza si ingrijeste automobilul personal dupa Chiptuning.

Conform contractelor de garantie actuale impuse de catre reprezentantele marcilor auto din Romania, modificarea softului din calculatorul de motor poate aduce dupa sine pierderea garantiei oferite de producator, exista intodeauna posibilitatea ca sa se vada modificarile, dar de cele mai multe ori nu pentru ca e nevoie de cunostiinte avansate de programare sau accesarea unor parametrii speciali.

Serviciile noastre de optimizare nu sunt omologate RAR,  sunt destinate exclusiv pentru uz competitional.

OBS: Autovehiculele, cu sau fara “soft” sau “tuning”, sunt supuse unor uzuri inerente o data cu avansarea in rulaj, ceea ce poate conduce la defectarea acestora. Din pacate, fara a ofensa pe nimeni, consideram ca la nivel national calitatea globala a serviciilor de reparatii auto nu este la cel mai stralucit nivel, mai ales raportat la avantul tehnologic din ultimii ani, asadar unii dintre cei care au sarcina de a depana aceste autovehicule care, repetam, se uzeaza indiferent daca au suferit sau nu cresteri de performanta, esueaza in abordarea acestor reparatii si sunt incapabili de a gasi un remediu. Intr-o concluzie nefericita, in cele mai multe cazuri in care un autovehicul cu “soft” prezinta probleme in functionare la un anumit interval de timp de la implementarea acestuia, apar din ce in ce mai des in ultima vreme scenarii in care din lipsa de cunostiinte si de intelegere a principiilor de baza de functionare a unui autovehicul, toate problemele sunt puse pe seama “softului” sau a “tuningului”, iar prestatorul de servicii “vinovat” cu ghilimelele de rigoare este nevoit in limita timpului si a nervilor sa asiste total gratuit in depanarea respectivelor probleme sau chiar sa le rezolve prin eforturi proprii, doar pentru a isi demonstra nevinovatia…

II. Reparatii & alte servicii hardware:

Garantie strict asupra lucrarii de reparatie si este valabila timp de 10 de zile calendaristice in conditiile in care asupra acestuia nu intervine ulterior nici o alta entitate.

Garantia noastra nu se refera la alte componente ale masinii la care noi nu intervenim.

RS CHIPTUNING PRO poate schimba ORICAND “Termenii & Conditiile” in cazul in care sunt intalnite anumite situatii critice sau daca legile se schimba. Urmariti si cititi intotdeauna aceasta sectiune inaintea programarii!

————————————-

Prelucrarea datelor cu caracter personal (GPDR):

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, RS CHIPTUNING PRO  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi+ cooki-urile de pe website.

1.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor privind cererea facuta, rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o Comanda sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

1.3. Prin completarea datelor in formularul de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a RS CHIPTUNING PRO, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

1.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: RS CHIPTUNING PRO, str.Henri Coanda, FN, Sibiu., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: RS CHIPTUNING PRO, str.Masinistilor, 59, Sibiu., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

1.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.8. De asemenea, RS CHIPTUNING PRO poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

1.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Call Now Button