Starea masinii trebuie sa fie impecabila atat din punct de vedere tehnic (motor, transmisie, sistem de franare si anvelope) cat si din punct de vedere estetic!

De asemenea, se va face o diagnosticare electronica a motorului si transmisiei.

Daca se gasesc erori critice / defecte majore chiptuning-ul va fi refuzat pana la remedierea lor !

In conditiile in care, in urma resoftarii, pe baza unor teste, performantele specificate nu sunt intrunite sau comportamentul masinii nu este pe placul proprietarului, se garanteaza revenirea la starea originala a automobilului, fara nici un fel de obligatie. Se garanteaza stocarea versiunii originale a software-ului descarcat de pe masina, si reinstalarea gratuita a acestuia la cererea proprietarului in termen de 10 zile consecutive de la finalizararea chiptuning-ului.

Nu se acorda garantie sau se anuleaza dupa caz garantia pentru modelele care participa la curse auto de orice fel, sau masinilor care sunt utilizate abuziv.

De asemenea nu se acorda garantie masinilor care : au fost modificate anterior de catre alt prestator ; daca masina are peste 150.000 km (stim cu totii ce “se intampla” cu, km masinilor din Romania…nimeni nu poate stii exact cati sunt cu adevarat) / daca masina are mai mult de 3 ani vechime.

Se acorda si se respecta conditiile de garantie prezentate mai sus, masinilor care beneficiaza de intretinere corespunzatoare, prezinta carte service si reviziile la zi, precum si ITP valabil.

Conform contractelor de garantie actuale impuse de catre reprezentantele marcilor auto din Romania, modificarea softului din calculatorul de motor poate aduce dupa sine pierderea garantiei oferite de producator.

RS Chiptuning PRO garantează un produs sigur și fiabil , de înaltă calitate . Toate produsele sunt testate pe Dyno, fiind  întotdeauna în limitele de siguranță ale nivelului de sarcina al motorului.

RS Chiptuning PRO acorda standard:

  • Garanție LIFETIME pe SOFTWARE
  • Banii înapoi garantat in termen de 10 zile consecutive + SW original pus inapoi pe masina!

RS CHIPTUNING PRO poate schimba ORICAND “Termenii & Conditiile” in cazul in care sunt intalnite anumite situatii critice sau daca legile se schimba. Urmariti si cititi intotdeauna aceasta sectiune inaintea programarii!

Prelucrarea datelor cu caracter personal (GPDR):

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, RS CHIPTUNING PRO  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi+ cooki-urile de pe website.

1.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor privind cererea facuta, rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o Comanda sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

1.3. Prin completarea datelor in formularul de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a RS CHIPTUNING PRO, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.

1.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: RS CHIPTUNING PRO, str.Henri Coanda, FN, Sibiu., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: RS CHIPTUNING PRO, str.Masinistilor, 59, Sibiu., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

1.7.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

1.7.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

1.7.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

1.8. De asemenea, RS CHIPTUNING PRO poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.

1.9. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Call Now Button
Open chat
Powered by