logo 2RS Chiptuning PRO aduce pentru prima data, in Sibiu si in Romania, experienta de ani de zile a specialistilor din Amsterdam, Olanda in ceea ce priveste managementul software al motorului (ECU). Colaborarea noastra nu se opreste aici. Suntem in legatura cu mai multi experti ww (Rusia, Germania, UK, Spania, etc) in domeniu pe fiecare Brand pentru cel mai bun suport tehnic posibil. De asemenea am achizitionat cele mai noi si mai bune tool-uri in domeniu, unul dintre ele fiind CMD Flashtec. Solutiile noastre SW de orice tip vin exclusiv din afara tarii , de aici si fiabilitatea, calitatea si pretul. Putem adauga ca majoritatea metodelor folosite NU implica interventia in interiorul calculatorului de motor (ECU),  citirea & scrierea SW se vor face prin mufa de diagnoza OBD sau pe masa direct prin pinii conectorilor ECU.

Calitatea servicilor oferite & satisfactia clientilor sunt obiectivele noastre principale.

RS Chiptuning PRO este croitorul perfect adaptat sa ofere o imbunatatire de durabilitate și flexibilitate a performantelor masinii dumneavoastra, dar totodata reducerea emisilor de noxe si protejarea mediului inconjurator.

Datorita puterii & cuplului, dinamismul suplimentar, experiența la volan va fi una complet diferită.

Pe langa Chiptuning oferim o gama larga de servicii SW & HW, consultati sectiunea Servicii.

Performantele de care veti beneficia sunt rezultatul nenumaratelor teste (R&D) facute in prealabil pe standul    logo_dynostar    de către specialiști pentru fiecare tip de motor.

 

Experience the power and sheer pleasure of driving!

 

Call Now Button
Open chat