logo 2RS Chiptuning PRO    vine cu o experienta de 15 ani in domeniul Automotive la cel mai inalt nivel de design & productie in ceea ce priveste (ECU) managementul electronic si software al motorului si nu numai. Din pasiune pentru sistemele automotive,dezvoltarea si colaborarea noastra nu se opreste aici , suntem in legatura cu multi experti world wide in domeniu (Olanda, Germania, UK, Spania, Rusia, USA, Romania, etc)  pentru cele mai bune schimburi de informatii in functie de situatiile intalnite, vorbim totusi de toate brand-urile, de multe generatii in 20 ani si vreun milion de module electronice cu si mai multe actualizari si bineinteles probleme; numai o echipa bine informata poate trece orice obstacol. Tocmai de aceea am achizitionat cele mai noi si mai performante tool-uri de citire si scriere in domeniu si cele mai bune soft-uri de prelucrare a datelor,ca si exemplu cateva dintre ele fiind achizitionate de la CMD Flashtec, WinOLS EVC, Alientech, Dimsport, DynoPro, Abrites etc, de aici si diferenta intre noi si competitori (atentie la clone chinezesti, atentie la pretul servicilor care se reflecta !).

In continuare ne dezvoltam si ne crestem competentele prin training-uri si achizitii de echipamente profesionale.

Bineinteles că omul sfinteste locul, asa că intodeauna personalul RS Chiptuning PRO Sibiu vă va intampina cu cea mai bună si pozitivă atitudine plus o tonă de informatii si detalii pentru a intelege si mai bine serviciile oferite si beneficiile lor.

Solutiile noastre software de orice tip sunt dezvoltate in house la sediu (in Romania doar la Sibiu) sau in colaborare cu partenerii nostrii exclusiv din afara tarii , de aici si fiabilitatea, calitatea si pretul. Putem adauga ca majoritatea metodelor folosite NU implica interventia in interiorul calculatorului de motor (ECU),  citirea & scrierea SW se vor face prin mufa de diagnoza OBD sau pe masa direct prin pinii conectorilor ECU.

Calitatea servicilor oferite & satisfactia clientilor sunt obiectivele noastre principale !

RS Chiptuning PRO este croitorul perfect adaptat sa ofere o imbunatatire de durabilitate și flexibilitate a performantelor masinii dumneavoastra, dar totodata reducerea emisilor de noxe si protejarea mediului inconjurator.

Oferim o gama larga de servicii SW & HW, consultati sectiuniile Chiptuning & Reparatii.

 

Experience the power and sheer pleasure of driving!

 

Call Now Button
Open chat